Kedves Látogató!

A készítési határidőkről
Az ácsolt ládákat általában egy-másfél hónap alatt tudom elkészíteni, - és jelenleg több darab is van folyamatban - ezért kérem, ha szándékában áll, időben jelezze a megrendelést.

A szállításról
A szállítás általában a megrendelő feladata, én a ládáimat Budapesten is át tudom adni, ez többnyire mindenkinek alkalmas.

A honlapon található szövegekről
A honlapomon található írások, szövegek mind saját írásaim. Átvehetők idézetként, de KÉREM tartsák tiszteletben a szerzői jogokat, azaz minden esetben tüntessék föl a forrást, azaz a nevemet és a honlapcímemet!

A fotókról és vízjeleikről
Elnézést kérek azoktól akik esetleg zavarónak találják a vízjeleket a honlapom fotóin, de rákényszerít a szomorú tapasztalat: sok esetben használták már föl fotóimat név nélkül, és az is előfordult, hogy egy rólam készült ácsolt ládás fotó alatt megtévesztőleg más fafaragó nevét írták ki. Ugyanakkor képzeljék el, a fáradságos munka mellett mennyi energia kell ahhoz hogy egy-egy műveletet lefotózzunk, azért abbahagyjam a műveletet, odamenjek a géphez, igazítsam, esetleg újra, átkonvertálni, fölrakni, stb. Minden fotónk is fontos és értékes számunkra.

(A fekete-fehér fotókról: Pál Pista bácsi fotója az ő fényképalbumából származik, az ő engedélyével. Tehenes Molnár János fotói a Kocsmáros-hagyatékból származnak, a tulajdonos engedélyével)Köszönettel:

Gyenes Tamás, acsoltlada.hu